E-pošta[e-pošta zaščitena]

Pokliči zdaj+ 86 730 8503612
+ 86 18807302601

EN

O NAS

Domov>O nas>predstavitev podjetja

Changde New Materials Technology Co., Ltd. se nahaja v Yueyangu, nacionalnem zgodovinskem in kulturnem mestu. Je dobavitelj finih kemičnih izdelkov in zelenih kemičnih storitev s celovito uporabo virov in novih kemičnih materialov kot osnovno dejavnostjo. Do konca decembra 2022 je na Kitajskem že pet proizvodnih baz.

V skladu s korporativnim namenom "zagotavljanja visokokakovostnih izdelkov za stranke, zagotavljanja platform za zaposlene, zagotavljanja donosov za delničarje in prispevanja vrednosti družbi", je podjetje aktivno zgradilo integriran in dvokrilni poslovni vzorec "celovite uporabe viri + novi kemični materiali« in se zavzema, da bo postalo podjetje za proizvodnjo celovite uporabe virov in novih kemičnih materialov s potencialom rasti. Zgradil je številne baze celovite uporabe virov, ki podpirajo velika domača podjetja za proizvodnjo kaprolaktama.

Ob sistematičnem reševanju problema stranskih produktov kaprolaktama v industriji je podjetje razširilo razvoj serije finih kemikalij z visoko dodano vrednostjo, kot so cikloheksen oksid, N-pentanol, cementni dodatek itd., ki zagotavljajo zelene, nizkoogljične in storitve krožnega razvoja za podjetja na zgornjem in spodnjem delu verige. Okoli baze propilen oksida v osrednji Kitajski je podjetje razvilo polieter amin, nov energetski material z vetrno energijo kot scenarij uporabe, in zgradilo posebno bazo za proizvodnjo novih materialov za amin, ki zagotavlja pomembne materiale za razvoj zelene in čiste energije v ozadju "dvojnega nadzora energije", "najvišjih emisij ogljikovega dioksida, ogljične nevtralnosti" in pomaga pri nizkoogljični preobrazbi nacionalne energetske strukture in zeleni preobrazbi gospodarskega razvoja.

Podjetje udejanja razvojni koncept »zeleno, značilno, izstopajoče« in se zavezuje v smeri »zelenega«. Podjetje intenzivno goji celovito izrabo virov kaprolaktama in je podjetje, ki izvaja celovito izrabo kaprolaktama z dvojnim procesom in tremi odpadki. Izdelki celovite porabe so vključeni v prednostni katalog Ministrstva za finance in Državne uprave za davke. Je ena od 108 naprednih enot za varstvo okolja v naftni in kemični industriji na Kitajskem v obdobju 13. petletnega načrta. Osredotočite se na "značilne" izdelke, da postanete individualni prvak in podporni strokovnjak na področju delitve. tržni delež cikloheksen oksida, metil cikloheksana in 1,2-diaminocikloheksana je v ospredju, pomožni OSB gradbeni materiali so na mednarodni napredni ravni, proizvodna zmogljivost polieter amina in polieter poliola pa je v ospredju domačih primerkov. .

Podjetje je tretja serija specializiranih in sofisticiranih podjetij, ki proizvajajo nove in edinstvene izdelke podjetij "malih velikanov". Z združevanjem v odličen razvoj se bo podjetje držalo tržno usmerjenega ustvarjanja vrednosti kot cilja, znanosti in tehnologije kot podpore za doseganje trajnostnega razvoja. Podjetje izpolnjuje poslanstvo "Iskanja napredne in izjemne tehnologije, ohranjanje integritete in plemenitega značaja", vzpostavilo je "trojni" sodelovalni inovacijski sistem proizvodnje, trženja in raziskav, da bi prispeval k razvoju.

Changde je prejel naziv podjetniške ekipe za znanstvene in tehnološke inovacije in podjetništvo province Hunan, ena oseba uživa posebno vladno nadomestilo državnega sveta in ima platforme, kot sta »Tehnološki center za podjetja province Hunan« in »Gojitev prednosti intelektualne lastnine province Hunan Podjetje".

Do konca decembra 2022 je podjetje odobrilo približno 65 patentov.

0QQ图片20220302152500